Wie we zijn

Ons bestuur bestaat uit:

Hetty Gombert -Voorzitter

Ik ben Hetty,  62 jaar en ben getrouwd met Henk. Samen hebben wij 3 kinderen, waarvan 2 getrouwd. Ook zijn wij opa & oma van 5 prachtige kleinkinderen. Ongeveer 18 jaar geleden zijn wij voor het eerst in aanraking met Roemenië gekomen. Sindsdien komen wij er elk jaar een aantal keren. Ons hart gaat uit naar Roemenië en wij proberen te helpen en te ondersteunen waar we kunnen. Wij zijn dan ook super blij en dankbaar dat wij door middel van deze mooie Stichting Magda en haar 3 kinderen op weg te helpen naar een goede en mooie toekomst.

Albert Jan Gombert – Secretaris/Penningmeester

Ik ben Albert Jan Gombert. 67 jaar. Na ruim 40 jaar bij de politie gewerkt te hebben ben ik nu gepensioneerd en in mijn ‘vrije’ tijd touringcarchauffeur.
Ik ben getrouwd met Betty. Samen hebben we 4 zoons en een dochter, het omgekeerd aantal schoonzoons en -dochters en 15 kleinkinderen.
Sinds onze eerste vakantie in Spinus in Roemenië in 2008, hebben we ons hart verpand aan dat prachtige land. Een aantal jaren hebben we als gezin onze vakanties daar doorgebracht en ondersteunden we een project, gericht op hulp aan gehandicapte kinderen.
Via mijn broer en schoonzus kwam dit op mijn weg en hoefde ik niet lang na te denken over de vraag of ik penningmeester van deze stichting wilde worden. Want ook al kwamen we de laatste jaren om verschillende redenen niet meer in Roemenië, het bleef ons trekken.
Op deze manier kunnen we toch weer wat betekenen voor mensen, die net als wij in Europa wonen, maar het toch veel minder goed hebben.
Ik hoop zo, samen met de andere bestuursleden, een bijdrage te kunnen leveren aan een toekomst voor Magda met haar kinderen Briggie, Mogdi en Loti. Een toekomst, waarbij deze kinderen in staat zijn hun gaven te ontplooien en in te zetten voor hun vaderland.


Andere betrokkenen bij de stichting:

Adriana Gabor
Onderwijzeres aan de school in Spinus, die de kinderen bezochten of nog bezoeken. Zij woont in Nadar en begeleidt het gezin.